Carrousel Planning

Met trots presenteren wij een nieuwe manier van plannen in Curasoft: de Carrousel Planning. U kiest een geschikte dag in de agenda en Curasoft plant de cliënt automatisch in bij meerdere behandelaars. De Carrousel Planning is bijvoorbeeld heel praktisch bij het multidisciplinair plannen, waarbij een cliënt binnen een bepaalde tijd naar een arts, psycholoog en coördinator moet. Curasoft zorgt voor de meest efficiënte planning, zodat de drie disciplines volledig worden bezet. De cliënt kan vervolgens van de ene naar de andere discipline doorlopen.

 

Agendablokken

In de agenda reserveert u een bepaalde tijd bij de gekozen behandelaars. U kunt bijvoorbeeld denken aan het plannen van screening op maandag en evaluaties op donderdag. In eerste instantie zijn dit gereserveerde tijden voor specifieke sessies, pas bij het inplannen van een cliënt zal dit een afspraak in de agenda worden.

 

Automatisch plannen

Na het oriënterende gesprek kunt u de screeningsafspraken inplannen. In het scherm ‘Automatisch Plannen’ kan in samenspraak met de cliënt een datum en tijd worden gekozen. In de afbeelding hierboven is te zien dat de cliënt terecht kan bij de verschillende behandelaars in hetzelfde tijdsblok.

 

Deel dit bericht

Terug