Aanmelding DBC-informatiesysteem (DIS)

Download als PDF

Wanneer u gebruik maakt van DBC’s binnen Curasoft, dient u gegevens aan te leveren bij het DBC-informatiesysteem. De aanlevering doet u geautomatiseerd op basis van de DBC-registratie in Curasoft. Voordat u de aanlevering kunt doen, dient u zich aan te melden bij het DIS.

 

1. U bent nog niet aangemeld bij het DIS

Als u nog niet geregistreerd bent bij DIS, gebruikt u het aanmeldingsformulier DIS. Bij het kopje Softwareleverancier vult u Curasoft in. Volg verder de instructies op de website van het DIS. Na uw aanmelding ontvangt u een digitaal certificaat. Dit certificaat kunt u inlezen in Curasoft, waarna u de aanlevering vanuit Curasoft kunt starten.

 

2. U bent aangemeld bij het DIS, en gaat over naar Curasoft

Als u reeds aangemeld bent bij het DIS dient u de softwareleverancier te wijzigen. Wijzigingen van softwareleverancier kunt u doorgeven door een nieuw account aan te vragen via de DIS portal. Klik op ‘aanmelden nieuwe klant’ en voer uw AGB code in. U krijgt dan de melding dat u een vervolg account aan gaat maken en dient hier als reden ‘Overstap naar andere softwareleverancier’ te kiezen. Na de wijziging ontvangt u een nieuw digitaal certificaat. Dit certificaat kunt u inlezen in Curasoft, waarna u de aanlevering vanuit Curasoft kunt starten.


Terug