Dossiertabbladen

Download als PDF

Behandelepisode openen

U kunt het dossier vinden door met de rechtermuisknop op een afspraak te klikken in agenda en vervolgens voor “Behandelepisode” te kiezen. Wanneer u een overzicht van alle dossiers wilt zien, kiest u in het menu links voor “Dossiers” en vervolgens voor “Alle Behandelepisodes”.

 

Dossiertabbladen

In de behandelepisode vindt u diverse tabbladen terug.

Dossier: Ook wel het ‘Medisch dossier’; hier staan alle EPD formulieren, het journaal en de klinimetrie.

Betrokken personen: Hier zijn alle personen terug te vinden die betrokken zijn bij de behandeling. In dit tabblad staan bijvoorbeeld de cliëntgegevens en de gegevens van de huisarts, maar is het ook mogelijk om mensen – zoals een ouder/verzorger – toe te voegen. Daarnaast kan er vanuit dit tabblad communicatie worden verstuurd naar diverse personen.

Administratie: In dit tabblad zijn alle geplande, uitgevoerde en in te plannen activiteiten te vinden.

Financieel overzicht: Het laatste (hoofd)tabblad beschikt over alle financiële informatie. Hier staat bijvoorbeeld hoeveel zittingen er uitgevoerd zijn, hoeveel zittingen nog verzekerd zijn, de verwerkingsmethode (Bijvoorbeeld declareren via VECOZO of factureren). Wanneer een afspraak uitgevoerd is, wordt deze declarabel of facturabel en is deze terug te vinden onder dit tabblad.


Terug