E-mail herinnering instellen

Download als PDF

In Curasoft kunt u naast een SMS-herinnering ook een herinnering per e-mail sturen. Hieronder wordt uitgelegd hoe een beheerder dit kan instellen.

 

Activiteittype

De e-mailherinnering kan worden ingesteld op activiteiten niveau. Ga in het menu naar “Procesdefinities” en vervolgens naar “Activiteittype”.

 

Kies een vervolgens een activiteit uit de lijst waar u de e-mail herinnering wilt instellen. Klik vervolgens onderaan het scherm op “Bewerken” (bewerken).

 

Zet een vinkje om de e-mail herinnering in te stellen. Klik op “Voltooien” om de instelling op te slaan.

 

 

Procesdefinities

Je kan een e-mail herinnering ook instellen op procesdefinitie niveau. Dit kunt u doen door in het menu naar “Procesdefinities” > “Procesdefinities” te gaan. Kies een proces door op “Open” te klikken en vervolgens op “Selecteer”.

 

Om de instellingen van deze procesdefinitie te wijzigen, klik je op “Wijzigen”. Kies één van de activiteiten onder deze procesdefinitie en klik binnen de de activiteit op “Bewerken” (bewerken).

 

Nu kunt u de e-mail herinnering instellen. Als je voor JA of NEE kiest, wordt de waarde op activiteittype niveau overschreven. Als u toch de instelling op activiteittype niveau wilt behouden, kiest u opnieuw voor “Waarde van activiteittype”.

 

 

E-mailtemplate instellen

Voor het automatisch versturen van een herinnering per e-mail is een template nodig die gebruikt kan worden voor de herinnering. Ga naar “Beheer” en vervolgens naar “Beheer templates”.

Maak een template aan met exact de naam “Email reminder template”, deze template zal worden gebruikt voor de afspraakherinnering. Sla de template op en de e-mail herinnering is ingesteld.

Voor meer informatie over het aanmaken van templates, lees de Handleiding Template beheer

 

 


Terug