Template toevoegen als bijlage

Download als PDF

In Curasoft kunt u een template toevoegen als bijlage in uw communicatie. U kunt meerdere templates selecteren die als bijlage worden verzonden. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een afspraakbevestiging of rapportage meesturen bij een brief. Templates kunt u versturen als Word-document of als PDF.

 

Open het communicatiescherm zoals u gewend bent. Klik vervolgens op het pijltje naast het icoontje van “bijlage toevoegen”; zie de afbeelding hieronder. U krijgt een lijst te zien met beschikbare templates. In het voorbeeld wordt er gekozen voor “Samenvatting”.

 

 

Er verschijnt een venster om de bijlage te bewerken. Hier kunt u de betreffende template naar eigen wens aanpassen.

 

Als uw bijlage klaar is, kunt u met de knop “Ok” de bijlage toevoegen aan uw communicatie. De bijlage wordt automatisch als PDF bijgevoegd aan uw communicatie. Wilt u liever een Word-document meesturen? Klik dan op het pijltje naast “Ok”, vervolgens kunt u kiezen tussen een Word-document en een PDF-bestand. U kunt eventueel de bestandsnaam nog wijzigen, standaard is dit de naam van de template.

 

U keert terug naar het communicatiescherm, hier kunt u de begeleidende e-mail typen. U ziet bij bijlage dat “Samenvatting.pdf” is toegevoegd. Tot slot verstuurt u de communicatie met de knop “Verzenden”.


Terug