Aanvraag UZI-certificaat

Download als PDF

U heeft een UZI-servercertificaat nodig om vanuit Curasoft een BSN-controle te kunnen doen voor cliënten die u in Curasoft invoert. Ook als u al een UZI-servercertificaat heeft voor andere software, dient u voor Curasoft een nieuw certificaat aan te vragen. Dit kunt u doen via de website van het UZI-register.

Op deze pagina volgt u het stappenplan dat rechts staat aangegeven. Voor stap 2 heeft u Curasoft nodig. Om een PKCS#10 bestand aan te vragen stuurt u een e-mail met dit verzoek naar support@Curasoft.nl. De verwachte verwerkingstijd voor dit verzoek is maximaal twee werkdagen.

Nadat u van Curasoft een PKCS#10 bestand heeft ontvangen kunt u het aanvraagformulier invullen. In dit aanvraagformulier kunt u de gegevens invoeren naar uw eigen organisatie. Bij het veld onder Gegevens systeem staat een kopje genaamd “Domeinnaam”. Hier voert u de volgende gegevens in: [uw klantnummer].uzi.curasoft.nl (voorbeeld: 2017001.uzi.curasoft.nl).

2017-06-27 16_42_03-Uzi register _ Aanvraag UZI-servercertificaatEenmaal aangevraagd kan het enkele werkdagen duren voordat u van het UZI-register het systeemcertificaat ontvangt. Eenmaal ontvangen kunt u dit certificaat naar onze support desk sturen (support@curasoft.nl). Wij kunnen dit certificaat dan voor u inlezen in Curasoft, zodat u dit vervolgens in Curasoft kunt gebruiken.


Terug