Keurmerken in de zorg

Curasoft EPD is gebaseerd op innovatieve technologie en jarenlang academisch onderzoek, aangevuld met medische kennis, zorgprotocollen en EPD eisen. We doen dit op kwalitatief hoog niveau. Dat zijn geen holle woorden: de diverse keurmerken in de zorg zetten hun stempel van waardering op Curasoft EPD.

Fysio EPD Keurmerk Plus van het KNGF

Curasoft EPD voldoet als eerste en enige softwareprogramma niet alleen aan de basiseisen van het Fysio-EPD van KNGF, maar ook aan de strenge eisen van het Plus keurmerk Fysio-EPD. We kunnen daardoor met trots zeggen dat Curasoft EPD een compleet online zorginhoudelijk alles-in-1-pakket is dat goedgekeurd is voor paramedici. De audit voor dit keurmerk werd uitgevoerd door Duijnborgh Audit uit Nieuwegein. Klik hier voor de afgegeven verklaring. De resultaten van de self audit kunt u ook nalezen op de website van het KNGF.

Agis / Achmea gecertificeerd

Zorgverzekeraar Agis / Achmea heeft Curasoft EPD benoemd tot preferente EPD softwareoplossing voor paramedici. Ook voldoet Curasoft aan de gestelde eisen door zorgverzekeraar Agis / Achmea voor een plus-intensief overeenkomst voor de paramedische zorg. Dit onderschrijft dat Curasoft EPD ook op de paramedische markt niet alleen een gebruikersvriendelijk online softwarepakket is, maar ook van hoge kwaliteit op de gebieden van vakinhoud en klinimetrie. Met Curasoft Fysio wordt een therapeut door methodisch werken ondersteund op het gebied van richtlijnen en het gebruik van meetinstrumenten. Zo kunt u de kwaliteit van zorg nog verder verbeteren.

BSN-Zorg keurmerk

Curasoft EPD behaalde als eerste online zorgapplicatie het BSN-Zorg Keurmerk. Dit keurmerk in de zorg toont aan dat een zorginformatiesysteem op een juiste, veilige en gebruikersvriendelijke wijze het BSN en de identiteit van een patiënt vaststelt met behulp van de diensten van de Sectorale Berichten Voorziening in Zorg.