Financiële administratie

Binnen Curasoft wordt de financiële verwerking van uw zorgtrajecten geregeld. Deze financiele gegevens kunnen worden gekoppeld aan uw financiële boekhoudsysteem.

Wij ondersteunen diverse externe boekhoudsysteem-koppelingen. Tevens zijn wij Twinfield partner en kunt u middels deze pagina een geïntegreerde Twinfield administratie aanvragen. Deze administratie kan – na afstemming met uw accountant – automatisch de declaraties administratief verwerken. Gebruikt u reeds Twinfield, dan kunt u ook alleen een Twinfield koppeling zonder aanvullende licentie aanvragen.

 

  Curasoft EPD
  Koppeling Boekhoudsysteem


  TwinfieldExactAFASAnder boekhoudprogramma


  StandaardMaatwerkConversie

   

   

  Kosten voor de koppeling worden berekend aan de hand van uw verzoek, een accountmanager zal hiervoor contact met u opnemen. Aan de hand van uw persoonlijke voorkeur kan dan worden bepaald welke kosten in rekening worden gebracht en hoe lang het realiseren van de koppeling zal duren.

   

  Maakt u reeds gebruik van Twinfield, maar u wilt uw bestaande administratie integreren in Curasoft? Gebruik dan de volgende Opdrachtbevestiging aan Twinfield om uw huidige administratie bij Curasoft onder te brengen. Deze verhuisopdracht wordt door Twinfield uitgevoerd en zij rekenen hiervoor kosten aan u door.