Facturatie aan derde

Het is mogelijk zorgprestaties aan derde te factureren, bijvoorbeeld in het geval van ketenzorg. Het beheren van de contracten werkt overeenkomstig aan het beheren van contracten met verzekeraars. Het verschil is dat er geen verzekeraars worden gekoppeld aan het contract, maar organisaties die als financier dienen.

Lees meer

Contracten en Tarieven

U kunt binnen Curasoft met meerdere praktijken of zorginstellingen tegelijk werken. Daarbij is het mogelijk dat er voor verschillende praktijken andere contracten gelden. U dient daarom per contract aan te geven voor welke praktijk(en) het contract geldig is.

Lees meer

AGB-codes invoeren

Voordat u kunt declareren dient u eerst een aantal onderdelen te controleren. Voor een succesvolle declaratie is het van belang dat bekend is welke AGB-codes er gebruikt dienen te worden.

Lees meer

Controle op Verzekeringsrecht (COV)

Om te kunnen declareren via Vecozo is het van belang dat de juiste verzekering is gekoppeld aan een cliënt. Via een COV-controle kunt u de verzekeringsgegevens van een cliënt opvragen.

Lees meer

Declareren en retourinformatie (eerstelijns)

Met de declaratiemodule binnen Curasoft kunt u de volledige declaratie van uw praktijk uitvoeren. De gegevens worden gecontroleerd en de bestanden worden in het juiste formaat aangemaakt voor het aanbieden bij Vecozo.

Lees meer