VECOZO-certificaat inlezen

Als een VECOZO-certificaat heeft aangevraagd kunt u hier een back-up van te maken op uw computer. De uitleg om een back-up te maken van uw certificaat vindt u op de Vecozo website, er is een uitleg voor Internet Explorer en Mozilla Firefox.

Lees meer

Eerste keer starten (Citrix Installeren)

Voor de beveiliging en de support maakt Curasoft gebruik van een plug-in die moet worden geïnstalleerd voordat gebruik kan worden gemaakt van de software. Dit moet eenmalig worden gedaan en kan zonder administrator rechten gebeuren.

Lees meer

Aanmelding DBC-informatiesysteem (DIS)

Wanneer u gebruik maakt van DBC’s binnen Curasoft, dient u gegevens aan te leveren bij het DBC-informatiesysteem. De aanlevering doet u geautomatiseerd op basis van de DBC-registratie in Curasoft. Voordat u de aanlevering kunt doen, dient u zich aan te melden bij het DIS.

Lees meer

Aanvraag UZI-certificaat

U heeft een UZI servercertificaat nodig om goed te kunnen werken met Curasoft. Een UZI-certificaat is nodig om de BSN-functionaliteit te kunnen gebruiken en het servercertificaat is hiervoor de makkelijkste manier.

Lees meer

Aansluiting DBC Grouper

Curasoft ondersteunt de DOT-systematiek voor DBC’s. Een kernonderdeel hierin is het gebruik van de “DBC Grouper”. Uw instelling dient aangesloten te worden op de DBC Grouper om te kunnen declareren en aanleveren aan het DBC Informatiesysteem (DIS).

Lees meer