Over ons

Over ons

Curasoft is een product van I&DT (Internet & Database Technology). I&DT is specialist op het gebied van bedrijfsinformatie technologie. Door opleiding en ervaring zijn wij in staat de vertaalslag te maken tussen vraagstukken vanuit de business naar de mogelijkheden op ICT-gebied, zonder verlies van de kijk op bestaande infrastructuren en architecturen binnen de huidige organisatie. Door de juiste inzet van ICT-middelen stellen wij u in staat efficiënter te werken.

Het valt ons op dat veel organisaties bij voorbaat denken dat technische oplossingen niet voor hen zijn weggelegd, terwijl door juiste inzet van techniek een hoop kan worden vereenvoudigd.

Ir. Dennis Vis
Oprichter en Algemeen Directeur Curasoft B.V.

I&DT bewijst dit door de juiste inzet van informatie technologie, gecombineerd met een goed analytisch inzicht in bedrijfsprocessen en generieke modulaire softwareontwikkeling. Hierbij staan hoge kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke benadering bij ons hoog in het vaandel.

Dit kunnen wij bereiken doordat wij uw organisatie analyseren en het resulterende adviesdocument combineren met basismodules die goed zijn getest; het wiel hoeft niet steeds opnieuw uitgevonden te worden en toch sluit het maatproduct perfect aan op de bestaande bedrijfsprocessen.

Een organisatie is hiermee in staat prettiger en professioneler te werken omdat informatie en kennis wordt gedeeld, de workflow efficiënter wordt en daarmee de gehele organisatie overzichtelijker en beter beheersbaar wordt.