Preview voor Azure cloud

Curasoft heeft in de afgelopen periode met diverse Microsoft specialisten gewerkt aan een nieuwe innovatieve cloud omgeving op het Azure cloud platform van Microsoft. Doel van deze nieuwe omgeving is om optimaal gebruik te maken van nieuwe mogelijkheden, vergaande Microsoft integraties zoals met Office365, maar vooral de beste gebruikerservaring op een veilig, snel, en stabiel platform.

U bent uitgenodigd om als Beta gebruiker mee te doen binnen onze Azure pilot. Uw mening en ervaring vinden wij belangrijk en daarom horen wij deze graag van u terug via info@curasoft.nl.

Privacy opmerking

NB. binnen deze pilot worden alleen geanonimiseerde patientgegevens binnen een testomgeving van uw Curasoft EPD gebruikt.

Om Curasoft EPD te starten op de nieuwe Azure cloud bieden wij 2 mogelijkheden:

1. Snelkoppeling op uw eigen computer

Het is mogelijk om eenmalig een plugin te installeren waarna u telkens Curasoft EPD kan starten als snelkoppeling vanuit uw eigen desktop. Dit kan snel en eenvoudig nadat u eenmalig de plugin heeft geïnstalleerd en de 2FA procedure voor het beveiligen van uw account heeft doorlopen. Deze procedure gaat in de volgende stappen (afhankelijk van uw besturingsysteem):

Installatie handleiding voor:

2. Weblogin

U kunt er voor kiezen om via een weblogin te werken zonder dat er de installatie van een plugin nodig is. Het enige wat u hiervoor dient te doen is de webpagina Microsoft Webclient te openen en in te loggen met het aan u uitgereikte accountgegevens.

Let op: De Webcliënt werkt niet op de telefoon of tablet.