Tarieven en voorwaarden

De tarieven voor het gebruik van Curasoft EPD zijn verdeeld in twee prijsmodellen. Tarieven Model 1 bestaat uit een vaste prijs per gebruiker per maand. Tarieven Model 2 heeft een vaste en een variabele kostencomponent. Dit model is vooral geschikt voor organisaties met veel parttime medewerkers.

Prijsmodel 1

Prijs per maand per gebruiker
– Curasoft Gebruikerslicentie € 85,-
– Curasoft Beheerlicentie** € 150,-

Prijsmodel 2

Prijs per maand per gebruiker + 1% van de maandomzet*
– Curasoft Gebruikerslicentie €20,-
– Curasoft Beheerlicentie** € 85,-

 

*De maandomzet van uw praktijk wordt automatisch in Curasoft EPD berekend op basis van de totale gefactureerde en declarabele maandomzet van de voorgaande maand. Hierbij wordt rekening gehouden met het crediteren en opnieuw factureren van geleverde zorg.

** Optioneel voor het maken van eigen protocollen, rapportages en EPD formulieren.

 


Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 30174840. Deze voorwaarden kunt u hier downloaden.

Alle tarieven zijn exclusief B.T.W.


Type abonnement

De mogelijkheden zijn afhankelijk van het type abonnement dat is afgesloten. Hieronder staan de beschikbare mogelijkheden. Aan elk type abonnement is een vaste maandelijkse vergoeding gekoppeld. Een gebruiker kan eenvoudig overstappen op een meer uitgebreide rol en het aantal licenties kan maandelijks worden uitgebreid of jaarlijks naar beneden worden bijgesteld.

 

CF-1: Beheerder – Volledige toegang tot alle beheer- en standaard functies

Dit is het meest uitbegreide type. Naast een eigen agenda en het standaard invoeren en wijzigen van gegevens, kunt u met dit type abonnement voor uw organisatie beheren door informatievelden aan te maken, behandelplannen met vragenlijsten aanmaken en beheren, communicatie templates te beheren en bent u in staat gebruikers te beheren en rechten aan andere gebruikers toe te kunnen of te beperken. Ook heeft u als beheerder toegang tot uitgebreide management informatie. Dit type account heeft tevens toegang tot de Customer Support Desk voor de service en support mogelijkheden.

 

CF-2: Gebruiker – Volledige toegang tot de standaard functies

Dit type abonnement geeft u toegang tot alle standaard functies. U heeft een eigen agenda en kunt gegevens real-time opvragen, zelf invoeren en wijzigen.
Voor elke organisatie wordt altijd minimaal 1 type CF-2 of CF-1 aangemaakt voor de contactpersoon van Opdrachtgever. Deze contactpersoon is verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen Curasoft EPD. Voorbeelden zijn het gebruikersbeheer en het toegangbeheer. Deze contactpersoon heeft als enige Gebruikerslicentie het recht om gebruik te maken van de ondersteuning die wordt geleverd via de online Customer Support Desk.