Curasoft & Twinfield: een sterke combinatie

Binnen Curasoft wordt de financiële verwerking van uw zorgtrajecten geregeld. Als Twinfield partner biedt Curasoft een geïntegreerde Twinfield administratie. Zo kunt u, eventueel in afstemming met uw accountant, de declaraties automatisch administratief verwerken.

Zowel Twinfield als Curasoft zijn gebaseerd op Cloud-technologie, waardoor gebruikers altijd en overal bij hun bestanden kunnen indien zij in verbinding staan met het internet. Gebruikers hebben real-time inzicht in hun financiële status en hoeven zelf geen updates of management taken op hun programma’s uit te voeren. Door de koppeling tussen beide oplossingen, wordt het verwerken van declaraties en facturen geheel automatisch uitgevoerd. Deze koppeling is door Twinfield gecertificeerd. Dat betekent dat de koppeling technisch en inhoudelijk aan hoge kwaliteitseisen voldoet.

Deze koppeling is door Twinfield gecertificeerd.

Online boekhouden via Twinfield richt zich op flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Veiligheid staat hierbij voorop. Niet voor niets bezit Twinfield het keurmerk Zeker-Online. Twinfield is onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting.

      

Deel dit bericht

Terug