Veilig patiëntgevoelige informatie uitwisselen met ZorgMail via Curasoft

Momenteel zijn steeds meer zorgverleners gedigitaliseerd. Zo ook uw ketenpartners. Zowel de huisarts, als medisch specialist in het ziekenhuis maken gebruik van een elektronisch informatie systeem.

Curasoft is uit te breiden met de module ZorgMail. ZorgMail is dé elektronische berichtendienst waarmee u veilig kunt communiceren met andere zorgverleners. Inmiddels zijn er 13.000 praktijken en instellingen welke dagelijks gebruik maken van ZorgMail en dat aantal neemt nog dagelijks toe.
Of het nu gaat om het verzenden van een verslag naar een huisarts, het ontvangen van een (verwijs)brief of veilig e-mailen met collega-zorgverleners, het is allemaal mogelijk met ZorgMail.

Relax met ZorgMail

Het gebruik van ZorgMail scheelt u tijd, papier, inkt, enveloppen, postzegels en de nodige wandelingen naar de brievenbus, terwijl de bescherming van persoonsgegevens optimaal is. Op onze onze website www.zorgmail.nl vindt u meer informatie.
Om ZorgMail te kunnen gebruiken heeft u twee zaken nodig:

  • Abonnement op ZorgMail met de benodigde module LifeLink
  • De module ZorgMail in Curasoft

Om u, als gebruiker van Curasoft, te verwelkomen als nieuwe klant kunnen wij u een korting aanbieden op de entree- en implementatiekosten van maar liefst € 126,50 (geldig tot 31-12-2018).

Voor een praktijk van 1-5 (para)medici bedraagt een abonnement op ZorgMail:

  • € 15,23 per maand voor het abonnement ZorgMail en LifeLink
  • Eenmalig €226,50 licentiekosten LifeLink
€ 15,23 per maand voor het abonnement ZorgMail en LifeLink;
Prijzen zijn exclusief BTW

Wilt u klaar zijn voor de toekomst? Maak dan gebruik van bovenstaande aanbieding via Curasoft.

Het benodigde ZorgMail en LifeLink abonnement kunt u aanvragen via de Aanmeldwizard van ZorgMail.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over ZorgMail dan kunt u contact opnemen met Marrianne Tippens. Haar telefoonnummer is 010 – 266 24 53 of per e-mail info@zorgmail.nu

Deel dit bericht

Terug